Reserveren Maria Zingt

[2 september 2020]

De coronacrisis heeft ook voor het unieke meimaand-evenement ‘Maria Zingt’ consequenties en derhalve heeft het bestuur van de Kapel Onze Lieve Vrouw ter Nood besloten deze manifestatie door te schuiven naar de tweede Mariamaand in het jaar en wel naar vrijdag 2 oktober. Ook is gekozen voor een alternatieve locatie: de kerk van ‘t Heike. De twaalfde editie van deze manifestatie begint om 19.30 uur.

De organisatie wil zich uiteraard volledig conformeren aan de coronamaatregelen. Daarom is aanmelden noodzakelijk. U kunt dat bij voorkeur doen per e-mail naar reserveren@mariazingt.nl of via telefoonnummer 06-49146543. Vermeld uw naam en aantal personen.

Ook dit jaar wordt er aan ‘Maria Zingt’ weer een bijzonder thema gekoppeld. Onder de titel ‘Maria in Tilburgse Bevrijdingsmonumenten’ bespreekt Paul Spapens een aantal specifiek aan Maria gerelateerde oorlogsmonumenten. Speciaal voor dit thema zijn van al deze objecten tekeningen gemaakt door beeldend kunstenares Jofke van Loon. Deze zijn tezamen met een beschrijving  opgenomen in een boekje dat tijdens het evenement wordt uitgegeven. Een fietsroute langs de beschreven locaties is hieraan toegevoegd.

Maria Zingt 2019
Maria in Tilburgse Bevrijdingsmonumenten

Reacties zijn gesloten.